Úvod
»
PRIRODZENE BEZLEPKOVÁ
PRIRODZENE BEZLEPKOVÁ
Jedálny lístok celiakov sa nezaobíde bez bezlepkovej múky, ktorá nahrádza múku bežnú (obsahujúcu lepok).
Z prirodzene bezlepkovej múky je možné upiecť chlieb alebo iné pečivo, slúži na sladké i slané pečenie, rovnako tak ju možno použiť na zahusťovanie omáčok a polievok, alebo použiť pri varení alebo do studenej kuchyne. Bezlepkové múky sa vyrábajú z prirodzene bezlepkových surovín a súčasne sú balené tak, aby neprišli pri spracovaní v akejkoľvek časti výrobného procesu do kontaktu s lepkom
Naše múky sú prirodzene bezlepkové zo surovín neobsahujúce lepok, sú spracované v bezlepkovej prevádzke, nie sú však testované na stopové množstvo lepku
Fazuľová múka z mungo fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Hrachová múka - žltý hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Hrachová múka - zelený hrach čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Ryžová múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou
Fazuľová múka z červenej fazule čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá fazuľová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Múka pšenová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pšeno múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou
Múka pšenová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pšeno múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou overenou
Ovsená múka Ovsená bezlepková múka Na zahustenie polievok, omáčok, pudingov a pod. možno ju pridať aj do chlebového cesta, na prípravu slaných i sladkých ciest. Ovos pochádza z fariem, ktoré majú
Arašidová múka plnotučná mleté pražené arašidy (podzemnice olejnej) Arašidy sú zdrojom účinných antioxidačných aj antibakteriálnych látok. Arašidy obsahujú asi 25 až 30 percent bielkovín, na rovnakú
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Šošovicová múka - múka z červenej šošovice Múka je vhodná len pre tepelné spracovanie: sladké i slané pečeniena zahusťovanie polievok a omáčokna prípravu placiek, knedlí, halušiekna prípravu
Ryžová múka lepivá Lepivosť spôsobuje vysoký obsah škrobu obsiahnutý v zrnách Je všestranná a vhodná len pre tepelné spracovanie - na slané i sladké pečenie, zahusťovanie, výrobu omáčok a bešamelu,
Ciroková múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny z ekologického poľnohospodárstva Čerstvo zomletá ciroková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom
Rýžová celozrnná múka z hnedej ryže premium čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských
Pohánková múka z lúpanej pohánky čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Sezamová múka vyrobená šetrnými postupmi lisovaním za studena pre uchovanie cenných látok. Sezamové múka je vhodná do studenej i teplej kuchyne Predovšetkým do slaných ale aj sladkých receptov. Má
Múka cícerová čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá cícerová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou
Rýžová celozrnná múka z hnedej ryže premium čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá hrachová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských
Pohánková múka z lúpanej pohánky čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá pohánková múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov,
Banánová múka bezlepková Banánová múka je vhodná pre všestranné použitie:- Pre výrobu vanilkového krému,- Na výrobu omáčok- Pre pečenie chleba alebo koláčov (až 30% za inú múku)Veľmi dobre tolerovaná
100% Teffová mouka TEFF patří k nejvýživnějším plodinám na světě. Bývá považován za nutriční zázrak. Má vyvážený poměr bílkovin a sacharidů, vynikající aminokyselinový profil, vysoký obsah vlákniny a
Amarantová múka čerstvo mletá na kamennom mlyne z prirodzene bezlepkovej suroviny Čerstvo pomletá amarantová múka je vyrobená tradičnými postupmi prostredníctvom mlynských kameňov, technológiou
Banánová bezlepková múka 1 kg Banánová múka je vhodná pre všestranné použitie:- Pre výrobu vanilkového krému,- Na výrobu omáčok- Pre pečenie chleba alebo koláčov (až 30% za inú múku)Veľmi dobre
Gaštanová múka Všestranné použitie, vhodné pre pečenie chleba, na sladké pečenie a koláče (obzvlášť pre palacinky a vafle).Možno použiť aj do omáčok.Až 30% je možné nahradiť za inú bežnú múku.
Banánová múka z ovocných zrelých banánov - sladká K osladenie cereálií, kaší, tvarohu, jogurtu, náplň do dezertov a koláčov, smoothies a kokteilov. Možno použiť ako sladidlo pri príprave akéhokoľvek
Tekvicová múka vhodná do studenej aj teplej kuchyne 100% prírodný produkt Z nesolených, nepražených tekvicových semienok z južnej Moravy. Vyrobená pomalými a šetrnými postupmi lisovaním za studena, v
Banánová múka z ovocných banánov neutrálnej chuti Určená len pre tepelné spracovanie Využitie je všestranné. Hodí sa nielen pre sladké pečenie (vynikajúci v mrkvovom torte, tekvicový koláč), ale
Banánová múka z ovocných zrelých banánov - sladká K osladenie cereálií, kaší, tvarohu, jogurtu, náplň do dezertov a koláčov, smoothies a kokteilov. Možno použiť ako sladidlo pri príprave akéhokoľvek
Mandľová múkaz odtučnených nelúpaných mandlí, v raw kvaliteMandľová múka je prirodzene bezlepková a je vhodná na pečenie, ako prísada k müsli a dezertom, k zjemneniu omáčok, zmrzliny.Nutričné hodnoty