S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

-------- -DOPRAVA-

--------Slovenská pošta

---------DPD preprava

-------zdarma od 80 EUR

 

--------VÝDAJNÉ MIESTA-

-----Uloženka - do 18 kg--------

-------zdarma od 40 EUR

 

-

 


Úvod » GAŠTANOVÁ MÚKA

GAŠTANOVÁ MÚKA

Gaštanová múka sa vyrába z plodov jedlého gaštanu, sú známou pochúťkou v strednej Európe. najväčšie pestovateľa a vývozcovia gaštanov v európe  možno radiť Španielsko, Taliansko a Francúzsko. Gaštanová múka je vynikajúci zakladné surovinou pre vytvorenie skvelých pokrmov. Ideálny doplnok do chleba, koláčov a sušienok. Gaštanovou múkou môžete nahradiť až 25% múky pšeničnej.

Gaštanová múka sa vyrába a melie z gaštanov sušených v priemere 16 dní pri teplote 47 ° C a následne oddelených od šupky. Gaštany sú prirodzene bezlepkové.

Jedlé gaštany sú bohaté na vitamín C (majú porovnateľný obsah ako napr. citróny). Obsahujú tiež kyselinu listovú. Gaštan je bohatý aj na minerálne látky -mangan, meď a draslík, ktorý pomáha proti únave aj stresu. Obsahujú malé množstvo jednoduchých cukrov, ktoré dokáže telo vstrebávať a nedochádza ku kolísaniu hladiny krvného cukru.


Gaštanová múka má sladkastú chuť a príjemnú vôňu, je preto vhodná na prípravu sladkých múčnikov, pečiva aj chleba, vo Francúzsku z nej vyrába aj polievky aj omáčky.

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Gaštanová múka 500 gempty
Gaštanová múka Všestranné použitie, vhodné pre pečenie chleba, na sladké pečenie a koláče (obzvlášť pre palacinky a vafle).Možno použiť aj do omáčok.Až 30% je možné nahradiť za inú bežnú múku.
Gaštanová múka 500 g

Vaša cena 7,40 EUR

NzVlY